Review: Joke Bosscher

Lieve Ina,

Doordat ik al een tijdje op zoek ben naar een asbestemming voor mijn jongste zus Ria waarvan ik op 7 februari j.l. heel plotseling afscheid moest nemen en daardoor met jou in contact ben gekomen en jij er was met jou lieve warme belangstelling en luisterend oor bleef het fijne contact bestaan…facebook, de seizoenswandelingen en nu op de dag… dat het 7 maanden geleden is dat mijn lieve zus Ria dit leven heeft moeten loslaten heb jij tijd vrij gemaakt om samen met mij bijzondere mooie asbestemmingen te bekijken… in alle rust en weer jou lieve warme belangstelling en luisterend oor…wat een LIEFDEVOLLE vrouw ben je Ina!
Jij hebt mij hele bijzondere asbestemmingen laten zien…Muziek Urn…Prachtig Schilderij waarin as verwerkt kan worden…iets van de kleding van je dierbare laten maken bv. een kussen, tas of deken…de Bios urn waaruit een struikje of boompje groeit/bloeit…Beelden van brons en van hout, en wel zo bijzonder het beeld van hout wordt warm als je het vast hebt…mooie Sieraden van See You Memorial Jewelry… Zelfs iets moois voor mijn vader… De Urn Feniks!
Ik ga in alle rust heel graag een keuze maken (misschien wel 2 of meer) en als het klaar is laat ik het je met liefde zien.
Heel fijn dat jij zoveel bijzondere mooie asbestemmingen kon laten zien die zeker zullen bijdragen het verdriet en gemis te leren aanvaarden. Onze dierbaren krijgen daardoor wel een heel erg mooie plek…
zoals dit mooie tekstje al aangeeft…bij de Urn Feniks…

Er is bijna geen mooiere plek
Daar waar vogels nestelen
Waar vlinders rusten,
Waar bijen in en uit vliegen
Daar waar elk jaar nieuw leven ontstaat
Daar wil ik later zijn

Lieve mensen/ nabestaanden, ik kan zeggen met een wel heel goed gevoel kun je ook Ina…uitvaart La Balise voor een asbestemming vragen!

Lieve Ina ik wens je alle goeds toe met jouw mooie werk en bedrijf La Balise!
Nogmaals mijn hartelijke dank en dank je wel voor het potje LIEFDE!

Joke Bosscher
Gramsbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *