Review: Emmy Grootoonk-Velthof

Mijn moeder overleed onverwachts en plotseling.. Het eerste wat ik voorstelde aan mijn broers en zus was om Ina te bellen om de begrafenis samen met ons te regelen. 12 jaar geleden is mijn vader overleden en het hele reilen en zeilen rondom die begrafenis was negatief, koud en kil. 3 verschillende mensen in 1 week gezien,  informatie verstrekken bleef in gebreke, nota's die dubbel gedeclareerd werden.
Geen betrokkenheid gevoeld. Kortom... dat niet nog eens.
Ina heeft in alle fasen ruimschoots voldaan aan het tegenovergestelde .
Betrokken, oplossingsgericht meedenken en zorgzaam van begin tot einde en zelfs nog lang daarna.
Ze regelde, voerde uit en gaf goede adviezen en tips, ontzorgde ons en leidde alles in goede banen de hele week.
Met bewondering en respect volgde ik haar al jaren op Facebook
Zoveel passie en zo'n drive, zulke mensen zijn redelijk zeldzaam.
Ina, heel hartelijk dank voor je dienstbaarheid.

Emmy Grootoonk-Velthof
Gramsbergen