Review: John Meijer

 Review van het overlijden en de crematie van mijn moeder – Mw Jacoba Meijer-Andringa

Op 3 Januari 2020, net na nieuwjaar, was mijn moeder overleden met het Norovirus op haar bejaardentehuis – Clara Feyoena in Hardenberg.

Ik was terug gevlogen naar Nederland op Zaterdag 28 Januari, was vermoeid met “Jet Lag” en was werkelijk blij om te horen van moeder’s vriendin dat “Uitvaart La Balise”, Mw. Ina van Dusschoten een uitstekend reputatie heeft bij vele mensen in Hardenberg met hun uitvaartdienst! Ik heb contact opgenomen met Mw. Van Dusschoten op 2 Januari 2020 en zij kwam meteen naar mijn Bed en Breakfast om alles gemakkelijk en keurig uit te leggen voor mij. Gelukkig had ik alle papieren bij me van moeder en Ina vloog meteen aan het werk en ook om haar team op de hoogte te stellen. Moeder was overleden 2:45am op 3 Januari en Ina en haar team waren vlot  bij moeder’s bejaardentehuis op 8:30am. Zij moesten eerst twee uur wachten voor de dokter’s verklaring van overlijden omdat de dokter het heel druk had die ochtend. Daarna hebben zij moeder schoon gemaakt, keurig aangekleed en in haar kist gelegd.

Daarna hebben zij mijn moeder weggebracht met de rouwauto naar het crematorium “De Lariks” waar moeder, in haar mooi moderne kist, er prachtig verzorgd, netjes op een speciale koelbank werd geplaatst. Mijn moeder is daar gebleven tot Maandag 6 Januari waarna de uitvaartdienst werd georganiseerd voor 4:30pm. Door the weekend ervoor konden wij allemaal gemakkelijk naar moeder toe op bezoek.

Ina, je hebt alles fantastisch goed verzorgd voor moeder en mij, van het vervoer van moeder op de dag van overlijden met de rouwauto, het afdrukken van de rouwbrieven, uittreksel akte van overlijden in Internationale versie en uiteindelijk moeder’s crematie.

Ik wil zeggen dat ik de zaak “Uitvaart La Balise” en vooral Mw. Ina van Dusschoten met de hoogst recommandatie kan aanbevelen en bravo aan Ina!
Hartelijk bedankt voor alles dat je zo keurig en tijdig hebt behandeld voor onze familie.

Met vriendelijk groeten,

Jan Elmer Meijer

John Meijer
14 Chelsea Court, Bethlehem
New Zealand