Review: Familie de Jong

Wij hebben Ina voor het eerst ontmoet toen zij begin dit jaar bij onze dochter kwam. Onze dochter was 25 jaar, wist dat ze niet oud zou worden en een onzekere toekomst in ging. Ina deed dit gesprek met haar fantastisch. Ze stelde onze dochter gerust, gaf haar alle informatie en was eerlijk en open naar haar hoe alles zou gaan als zij zou komen te overlijden.
Toch nog onverwacht gebeurde dit begin oktober. Het was gek genoeg heel fijn voor ons als ouders dat wij al, voordat onze dochter overleed, laagdrempelig contact met Ina konden hebben.
De wereld stond stil de dag van overlijden en vanaf dat moment is Ina werkelijk de rots in de branding voor ons geweest. Ina dacht actief mee, kwam met idee├źn waar wij zelf nooit opgekomen zouden zijn en deed dit vol respect naar ons en onze dochter.
Uiteindelijk waren wij heel erg tevreden met een bijzonder mooie rouwkaart en kreeg onze dochter een magische Harry Potter uitvaart. Zij was groot Harry Potter fan en had dit vooraf niet kunnen "dromen". Het heeft ons heel veel troost geboden en het grote verdriet wat lichter gemaakt. Ina heeft ons ontzettend goed begeleidt, troost geboden, nam de tijd om er telkens voor ons te zijn in deze periode en ons veel regelwerk rondom de uitvaart bespaard.

Familie de Jong
Bruchterveld