Review: Corrine K.

Lieve Ina,

Wat ben ik blij met jou, ik mag huilen, mezelf helemaal laten gaan zonder dat er gezegd wordt...je moet er nu maar eens klaar mee zijn. Dat kan niet, mijn lieve papa is nog maar 1 jaar weg en het verdriet is er nog, ik mis hem en mijn moeder heel erg, dank voor alle steun en tot gauw. Corrine. Ik heb een mooi gedicht dat ik wil laten lezen:

Vergeet mij niet.
En als ik ga, terwijl jullie nog hier zijn, weet dan dat ik verder leef, verborgen.
Jullie zullen mij niet meer zien, maar heb vertrouwen.
Ik wacht op een tijd dat God ons weer bij elkaar brengt.
Ons van elkaar bewust.
Tot dan, geniet ten volle van het leven.
En als jullie mij nodig hebben, fluister mijn naam dan in je hart.
Ik zal er zijn, zoals ik er altijd was. Ergens in een andere dimensie, achter een sluier voor jullie.

Corrine K.
Dedemsvaart