Review: Betty Telman

Je bent een bijzondere vrouw Ina!

Ken je al vanaf de kleuterschool en waren toen vriendinnetjes maar uit het oog verloren zoals dat gaat en door het overlijden van mijn mams kwam je weer tevoorschijn voor me!
Mijn mams wilde perse jou als begrafenisonderneemster omdat jij, zoals ze zei: anders was!!

Ze wilde geen standaard begrafenis maar eentje die liet zien wie zij was en was geweest! Kleurrijk dus.
Nou dat is gelukt! Ik vertel mensen nog vaak hoe bijzonder het was.
Het gaf zoveel troost voor mij en mijn kinderen.

Ook de begrafenis van mijn paps moest perse bij jou, mijn vader was ook een warme, lieve, markante persoonlijkheid en dat pastte ook precies weer bij jou! En ook deze uitvaart was zo prachtig! Het biedt zoveel troost wist ik inmiddels want het rouwen komt zoveel later. En alle troost is welkom want het is zo verdomde moeilijk zonder ouders.

Ik vind jou een topper Ina van Dusschoten <3
En nogmaals bedankt voor al jouw goede zorgen xxx

Betty Telman
Harderwijk